Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri sayesinde kapılar zarar görmez.

Esrar sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Evgin çıkış kapısı adı ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli mimarida bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binalarda bulunan yangın bapları ve esas kapıların cepheı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kadar, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik anında kapının haydi haydi açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Ekseriyetle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden dünya seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Tasar çizim olarak başkalık göstermekle baş başa şerik özellikleri, dayanıklı ve üstelik strüktürda olmalarıdır. ölçün iç baplara oranla farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen düzenek sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının Yangın Merdiveni Kapısı yayılmasını önler.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri alelumum yangına, korozyona ve esinti koşullarına dayanıklı çelik yahut allıküminyum gibi bek malzemelerden binalır.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanların rahat bir itmesi ile içeriden hariçya doğru açılmaktadır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page